Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r87619pens/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Despre noi

Afacere de familie, dezvoltată cu profesionalism

Despre noi

Afacere de familie, dezvoltată cu profesionalism

Povestea noastră a început cu mulți ani înainte în domeniul restaurantelor...iar în prezent ne regăsiți la fel, reuniți în familie, gata să vă oferim gustul și atmosfera de acasă într-un cadru profesionist. După ani de perfecționare și acumulare de cunoștințe în industria ospitalității, am decis să ne unim forțele și să ne dezvoltăm propria afacere. Astfel, a luat naștere Lau’Restaurant – pensiune și restaurant, două branduri sub același management.

Pentru clienții noștri din anii trecuți care au trecut pragul Pensiunii Oficial,  sperăm că veți acorda același nivel de încredere și noului nostru proiect. Fie că ne cunoașteți din anii precedenți de activitate, fie că sunteți clienți noi, vă așteptăm cu drag – restaurantul este deschis a la carte, chiar dacă nu sunteți cazați la pensiune.

Fiecare dintre membrii echipei noastre are peste 10 ani de experiență în domeniu – de la ospătari, șefi de restaurant, bucătar șef sau cofetari. Misiunea noastră este să le oferim tuturor oaspeților care ne vizitează un sejur de neuitat, unde atenția la detalii nu lipsește încă de la intrare.

Pasiunea și profesionalismul ne definesc – vă invităm să ne treceți pragul și să vă convingeți pe cont propriu. Bine ați venit în familie!

Familia/Echipa

Laurențiu Spirache
Laurențiu SpiracheBucătar șef
Ioana Spirache
Ioana SpiracheCofetar/patiser
Dan Banciu
Dan BanciuȘef de sală
Elena Banciu Vizinteanu
Elena Banciu VizinteanuOspătar